2017-12-06

Csúnyán beégett a Momentum Mozgalom!

Oszd meg másokkal is!

Ilyet még nem láttunk: ételt osztott egy párt, de a képek tanulsága szerint senkinek sem kellett, amit kifőztek. Beégett a Momentum. Csúnyán.

Úgy tűnik, hogy homokszem került a Momentum Mozgalom gépezetébe. A lila-fehér párt (kikérem magamnak!), magára aggatta az Újpest új logóját (ez legyen az ő bajuk) és szervezett egy ételosztást.

Ez az a kampányfogás, ami minden hülye pártnak bejön. Még az MSZP is tömött sorokba tudja rendezni az elesetteket, de akár Gyurcsány Ferenc, vagy Szél Bernadett főztjére is összejönnek néhány százan. Szóval a Momentum biztosra ment.

Csak az éhezők nem jelentkeztek náluk – pedig sajnos vannak olyan emberek, akiknek minden segítség, egy meleg ebéd is jól jön. Így nézett ki a rendezvény eleje:

A balramagyar.hu képet is közölt arról, hogy miként festett az ételosztás. Jól látható, hogy semmi, illetve senki sem látható a képen. Szánalmas…

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Momentum csak a rombolásban jó. (Tényleg: ki adja vissza nekünk a 2024-es olimpiát?) Másrészt pedig az valószínű, hogy erre a párta senki sem kíváncsi. Amikor az éhező nem megy oda az ingyen ételért, akkor valami nagyon nagy baj van.

Talán morbid, de maradjunk annyiban, hogy senki sem kajálja a Momentum propagandáját…

Ez a Tuti blog nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!