2018-07-07

Brutális! Migránserőszakban fuldoklik Dánia (is!)

Oszd meg másokkal is!

Meglepődik még valaki az eszement és nemzetgyilkos liberálisokon kívül? Megháromszorozódott a nemi erőszakok száma, és hat elkövetőből öt migráns.

Néhány nappal ezelőtt örömködtünk az Ez a tuti hasábjain a svéd védekezés ébredezéséről, már amennyiben a hűvös skandinávok a forró vérű migránsok miatt szigorították a nemi erőszakkal kapcsolatos jogszabályokat. Olyannyira elszaporodott ugyanis az országban a nők elleni szexuális brutalitás, és olyannyira könnyen beazonosíthatóvá vált az elkövető színes egyéniségek kulturálisan „más” háttere, hogy betelt a pohár. Az individualista liberalizmus szőke törvényhozói is kénytelenek voltak belátni, mégsem járja, hogy a korlátlan tolerancia és érzékenyítés jegyében prédául vessék lányaikat és asszonyaikat a mohó migránsok elé.

Akik nem képesek megérteni, mi fán terem a Wilkommenskultur, és hol húzódnak a határai.

Még le sem nyugodtak a svéd kedélyek, máris döbbeneteset durrant a dán dinamit. Egy egészen friss hír szerint ugyanis Dániában 2017-ben 196(!) százalékkal, tehát a korábbiakhoz képest csaknem háromszorosára nőtt a szexuális jellegű bűncselekmények száma, ráadásul hatból öt(!) nemi erőszakot a bevándorlók követnek el.

Ezért aztán megérte tárt karokkal fogadni a magasan kvalifikált eritreai, szomáliai és iraki kemény legényeket (hiszen a mocskos nőgyalázó gazemberek zöme közülük kerül ki, a liliomtipró tesztoszteronagyúak átlagéletkora 23 év).

A napvilágot látott adatoktól padlót fogott közvéleményt tovább sokkolta a tanulmányt megrendelő integrációért és bevándorlásért felelős minisztérium tárcavezetője, Inger Støjberg, aki nem azt mondta, hogy ajtó becsuk, eddig és netovább, a bűnözők pedig farkuknál fogva fognak lógni a klímamentes hűvösön, hanem sikerült imigyen értékelnie: a szörnyű eredmény

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

„a rosszul vagy egyáltalán nem sikerült integrációnak tudható be”.

Dániában is a nép szolgáltathat igazságot. Hiszen az integráció reménytelen, a miniszteri magyarázat elmebeteg.

Kutyából ugyanis fent, északon sem lesz szalonna.

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!