2017-12-06

Brutális hangulat és közjáték uralkodik az EU parlamentben: itt az ízelítő!

Oszd meg másokkal is!

Kinek nem forr fel a vér az ereiben ennek láttán? OSZD MEG, ha te sem értesz egyet azzal, hogy EZEK határozzák meg egy kontinens jövőjét. Szerencsére Morvai Krisztina már megint helyre tette őket!

Bangladessel kell-e versenyeznie Magyarországnak? Ezt a kérdést szegezte az Eu vezetésének Morvai Krisztina.

Az EU parlamentben azonban elképesztő, már-már megbotránkoztató hangulat uralkodott, rosszabb, mintha egy piacon lett volna az ember.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén készült felvétel alapján a választópolgárok bepillantást kaphatnak a parlament „működésébe.”

Láthatják azt az elképesztő káoszt és zsibvásárt, amelyet természetesnek tekint az „európai normákra” oly kényes Európai Unió.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Amint azt Morvai Krisztina EP képviselő az ülést vezető elnöknek ki is fejtette a véleményét.

Szerinte méltatlan és mind az európai választópolgárok, mind a felszólaló képviselők számára megalázó és elfogadhatatlan, hogy zsibvásárszerű hangulatban, óriási hangzavarban kell felszólalni.

A többször elkezdett felszólalásában Morvai Krisztina egyébként az Európába áramló dömpingáruk által okozott társadalmi és gazdasági feszültségekről beszélt.

Rámutatott: nem Bangladessel vagy Indiával kellene versenyeznünk a jövedelmek leszorításával és a munkajogi, munkavédelmi, környezetvédelmi és más előírások be nem tartásával, hanem meg kellene védenünk piacainkat a beáramló és a hazai vállalkozásokat, versenyképességünket veszélyeztető hatalmas mennyiségű dömpingárutól. – írja a VilágLátó HírMagazin.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!