2018-02-11

Brüsszeli ultimátum: nyáron akarják megtámadni Magyarországot?

Oszd meg másokkal is!

Elkezdhetik keményen erőltetni a kötelező kvótát. Jöhetnek az európai nemzetállamok végnapjai! Üzenjük meg nekik, hogy EZT NEM AKARJUK!

Charles Michel interjút adott, melyben a dublini rendszer reformja mellett állt ki, és egyfajta végső ultimátumot intézetta V4 országok felé.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan a nemzetállamok ideje leáldozóban lesz.

A hírek szerint ugyanis Brüsszel nem fogja elfogadni azt, hogy ellent mondjanak neki, amikor a túlnyomó többség – megfélemlítések és szankciók kilátásba helyezése miatt – be akarja fogadni a menekülteket.

A kvótát már jó ideje erltetik, és nyáron megtörténhet az, amitől mindenki fél: a magyarokra, a lengyelekre és a csehekre is megpróbálják minden létező módon ráékényszeríteni a dolgot.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egy biztos: nehéz idők várnak ránk, amiben helyt kell állnunk.

Újságírói felvetésre — miszerint az ott tartózkodók státuszának rendezését éppen a dublini rendszer visszásságai akadályozzák meg — a belga miniszterelnök a következőket felelte:

“ha mi vagyunk az egyetlen ország Európában, amely nem alkalmazza a dublini rendszert, az embercsempészek és azok, akik mások szenvedésén keresnek, elsőként értik meg az üzenetet.”

Nagyon elkötelezett vagyok a dublini rendszer reformja mellett: ez ügyben ultimátumot fogalmaztunk meg a visegrádi országok felé, akik megtagadják a szolidaritást és a migránsok befogadását.

Egyszóval, konszenzus híján minősített többséget alkalmazunk az első szemeszter végén, hogy nélkülük hozhassunk döntést.”

Ha az Európai Unió meg tud majd szabadulni a nemzetállamoktól, és le tudja építeni őket, akkor az EU bármilyen irányba mehet, mivel nem lesz több visszatartó elem, mint amilyen Magyarország.

Ehhez azonban nekünk, magyaroknak is lesz egy-két szavunk.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...