2019-03-15

Brüsszel elitje a szegény keleti régió országaiból él: ÍGY lopják meg Magyarországot és a többi tagállamot!

Oszd meg másokkal is!

Gazdasági és pénzügyi trükkök százait vetik be, hogy mindig a pénzüknél maradjanak… gyakorlatilag végigrabolják az egyes országokat.

Külföldre menekítettek több milliárdnyi nemzeti vagyont,az ország tartalékait!

Észre sem vettük sem mi magyarok, sem más hozzánk hasonló, később csatlakozott EU-s tagállam, hogy valójában miről is szól ez a bizonyos Unió.

És hogy miért nem érdeke senkinek változtatni a jelenlegi rendszeren.

Itt komoly érdekek csorbulnának, ha bármi megváltozna! Nem tudnák azt a szabad és fű alatt történő rablást elkövetni a szegényebb, kiszolgáltatottabb tagországok ellen, amit az elmúlt bő egy évtizedben folytattak.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Rengeteg gazdasági trükköt vetettek be.

Spekulációt, hiteleket, bankokat, multicégeket.

Ez utóbbiakkal például hazánkból is több milliárd forintnyi tőkét áramoltattak ki minden évben, ezzel csorbítva a nemzeti vagyont, és sorvasztva a magyar piacot, a gazdaságot.

Valójában ezekre az országokra gazdasági gyarmatokként tekintenek.

Pénzügyi lélegeztetőgépen tartanak minket és másokat: amit egyik kezükkel adnak, azt kétszeresen elveszik a másikkal.

Hát senki sem veszi észre, hogy míg a németek és a franciák, belgák folyamatosan gazdagodnak, növekszik a nemzeti összvagyonuk, a keleti blokk országai rendre csak szegényednek?!

Több neves közgazdász elmondta már, hogy az egész EU valójában annak a szűk körnek éri meg, akik a háttérben a magját adják ennek az egésznek.

Az Ő érdekük az, hogy az EU minden körülmények között egyben maradjon.

Sokak szerint a magyarországi devizahitel válság is egy irányított hadművelet volt a különféle bankokon keresztül, mellyel hontalanná tettek rengeteg magyar embert, családot.

Több hullámú “támadás” és “tőke beszedés” zajlik az országunk ellen. A multik letarolták a magyar piacot az EU-ba való csatlakozásunkkor.

A kis magyar gazdák tönkrementek, a magyar vállalkozások a tönk szélére kerültek.

Aztán eltűnt a minőségi magyar libamáj a polcokról, a finom zöldségek, és maradtak helyette a szándékosan áron alul kínált felfújt műparadicsomok, és a francia silány libamáj.

Ha egy nemzet ugyanis nem a saját maga által megtermelt javakra támaszkodik, ki van szolgáltatva a külföldi multiknak, ezáltal függésbe kerül.

Így láncolja magához az EU elit magja az egyes országokat. A legyengült tagállamoknak aztán gyakorlatilag esélyük sincs kilépni az Európai Uniós közösségből, mert nincs már sem pénzügyi, sem pedig gazdasági erejük hozzá…

Titokterminál nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...