2018-06-12

Botrány: kiakadtak a menekültek az új magyar törvényjavaslaton, szerintük sérti jogaikat! Petícióval akarnak az EU-hoz fordulni!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egészen elképesztő hangnemben kelnek ki magukból olyanok, akik csak nemrég érkeztek, és kicsit több alázattal kellene lenniük Európa felé, aki befogadta őket.

“Szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben, az alkotmányban pedig ki kell mondani, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, 2018. június 5-én.

A tárcavezető hozzátette: ezért támogatja a kormány annak kimondását, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Az alkotmánymódosítás rögzíteni fogja az első biztonságos ország elvét is

– hangsúlyozta.

Gulyás Gergely kijelentette: a magyar állam önvédelmi képessége miatt szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A migránsok folyamatosan figyelik hazánkat, azt lesik, mikor és hol keletkezik rés! ..

Csakhogy nem rés nem keletkezik, hanem egyre konzekvensebb a szorítás! Orbán Viktor Miniszterelnökünk és a szakértői kormány jól és helyesen irányítja az országot!

Ezzel kapcsolatban kezdtek el a migránsok szervezkedni, tüntetést szerveztek egész Európában, petíciót akarnak benyújtani az EU-nak, hogy vétózza meg a Magyar Kormány ezen törvényjavaslatát.

Ezzel egyúttal végre tegye lehetővé az EU, hogy Magyarországra is be tudjanak özönleni a migránsok, ölni, rabolni, erőszakoskodni, és természetesen munka nélküli járulékokat, segélyeket rendszeren felvenni!

Ez milyen dolog már?
Borzalmas, hogy ide jutottunk. Hogy jöttmentek háborodhatnak fel azon, hogy egyes népek merik venni a bátorságot, hogy megmondják, kikkel akarnak együtt élni a saját országukban!

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...