2018-06-12

Botrány: kiakadtak a menekültek az új magyar törvényjavaslaton, szerintük sérti jogaikat! Petícióval akarnak az EU-hoz fordulni!

Oszd meg másokkal is!

Egészen elképesztő hangnemben kelnek ki magukból olyanok, akik csak nemrég érkeztek, és kicsit több alázattal kellene lenniük Európa felé, aki befogadta őket.

“Szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben, az alkotmányban pedig ki kell mondani, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, 2018. június 5-én.

A tárcavezető hozzátette: ezért támogatja a kormány annak kimondását, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Az alkotmánymódosítás rögzíteni fogja az első biztonságos ország elvét is

– hangsúlyozta.

Gulyás Gergely kijelentette: a magyar állam önvédelmi képessége miatt szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A migránsok folyamatosan figyelik hazánkat, azt lesik, mikor és hol keletkezik rés! ..

Csakhogy nem rés nem keletkezik, hanem egyre konzekvensebb a szorítás! Orbán Viktor Miniszterelnökünk és a szakértői kormány jól és helyesen irányítja az országot!

Ezzel kapcsolatban kezdtek el a migránsok szervezkedni, tüntetést szerveztek egész Európában, petíciót akarnak benyújtani az EU-nak, hogy vétózza meg a Magyar Kormány ezen törvényjavaslatát.

Ezzel egyúttal végre tegye lehetővé az EU, hogy Magyarországra is be tudjanak özönleni a migránsok, ölni, rabolni, erőszakoskodni, és természetesen munka nélküli járulékokat, segélyeket rendszeren felvenni!

Ez milyen dolog már?
Borzalmas, hogy ide jutottunk. Hogy jöttmentek háborodhatnak fel azon, hogy egyes népek merik venni a bátorságot, hogy megmondják, kikkel akarnak együtt élni a saját országukban!

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...