2018-05-14

Belgium: Székekkel vertek össze egy öregembert, mert alkoholt ivott egy kebebosnál

Oszd meg másokkal is!

BELGIUM: SZÉKEKKEL ÖSSZEVERTEK EGY IDŐS EMBERT, MERT ALKOHOLT IVOTT A KEBABOSNÁL #LopakvóSária (köszönet a Voice of Europe-nak)

Az idős férfi egy Rooseveltplaats-on lévő kababos teraszára ült be a fiával ebédelni Antwerpenben, de alkoholt is vittek magukkal az ebédhez. A kebabos és a muzulmán vendégei ezt észrevették [a muzulmán kebabos nyilván nem árul alkoholt – gyengébbek kedvéért], szóváltás alakult ki, és a párosnak estek. Ütötték, rúgták őket, az idős férfit még akkor is székekkel csépelték, amikor a földre került. Az idős férfi lába eltört.

Egy hete lehetett, hogy megosztuttunk egy videót Prágából, ahol ennek pont az ellentéte történt. Hollandiai muzulmán legénybúcsús társaság (marokkói, török, stb…) beült egy prágai étterembe (ahol történetesen nyugodtan vehettek volna alkoholt), és bevitték magukkal a piájukat, amit az étteremben fogyasztottak. A cseh pincér szólni merészelt nekik, erre olyan súlyosan eszméletlenre verték, hogy koponyaműtétet kellett végrehajtani rajta.

Ezt már csak azért tesszük hozzá, mielőtt még valamelyik nagyonfelvilágosult vagy nagyonigazhitű újra elkezdené mentegetni a kiváltságos kasztot, mint ez alatt az utóbb említett posztunk alatt. A “hitetlen” kuffár akkor is kurva, ha van rajta sapka, akkor is, ha nincs rajta sapka. De egy felsőbbrendű igazhitűt semmiképp nem emlékeztethet a tökéletlenségeire.


Dzsihádfigyelő nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!