2017-05-16

Azért nem lépett fel a brit rendőrség a kislányokat erőszakoló muszlimok ellen, mert az kirekesztés lett volna

Oszd meg másokkal is!

Az angliai Rotherham városában egy muszlim banda rendszeresen megerőszakolt, gyakran csoportosan is egy akkor még 13 éves kislányt, de ő csak most beszélt az egészről.

Emma, aki most már 27 éves, az LBC rádiónak adott interjút a 14 évvel ezelőtti borzalmakról. Azt mondta, hogy ő jelezte a hatóságoknak a történteket, bement a rendőrségre a szüleivel együtt, Együtt akart működni a hatóságokkal, videóra vették a vallomását is.

„De amint elmondtam az erőszakolók neveit, azt éreztették velem a hatóságnál, hogy rasszista vagyok, és velem van a probléma” – mondta Emma.

„Különösen felhívták a figyelmemet, hogy ne említsem az elkövetők etnikai hovatartozását”, hozzátette: a rendőrök és szociális dolgozók többször is emlékeztették erre. „Tudtam, hogy nem vagyok rasszista, de úgy éreztem ezzel akarnak elhallgattatni”.

Elmondta azt is, hogy az elkövetők azt éreztették, hogy vele van a gond, a hivatalos szervek pedig csak ráerősítettek erre.

Az akkor még kislány egy muzulmán „grooming gang” áldozata volt, egy ilyen bűnbanda tagjai szexuális előnyökért cserébe a gyerekek bizalmába férkőznek. Először 13 évesen erőszakolták meg, természetesen szűz volt még akkor. Elmondása szerint ezek az alkalmak rendszeresek voltak, de beszámolt egy esetről, amikor bezárták egy szobába több muszlim férfival, 13 évesen.

A muzulmán erőszakolós banda ezután zsarolni kezdte a kislányt, hogy az édesanyját is megerőszakolják, ha beszél a dologról a szüleinek.

A bűncselekmények azután is folytatódtak, hogy szólt a rendőrségnek, ott csak annyit mondtak, „a te szavad áll az övékkel szemben”. Érdekes módon a rendőrség „elvesztette” azt a ruhadarabot, amiben megerőszakolták, tehát gyakorlatilag a legfontosabb bizonyítékot, tele DNS-mintákkal a bűnözőktől.

14 évesen ismét elment a hatóságokhoz, de elküldték, mondván, hogy „nincs elég bizonyíték”.

Ezt követően a családjával elköltöztek az országból, mint mondta: „senki sem akarta leállítani ezt az egészet, ez volt az egyetlen megoldás”.

Az interjúban az is elhangzott, hogy sok szülő vitte már külföldre a kisgyerekét, akik muzulmán erőszakolós bandák áldozatai lettek, mivel ezek a csoportok hálózatot alkatnak az egyes angliai városok között, ezért az sem volt megoldás, hogy az országon belül költözzenek máshová.

Emma már anya, azt mondta a rádióinterjúban, hogy örül, hogy kisfia született, mert képtelen lenne elviselni, ha a kislányával is ugyanaz megtörténne, ami vele.

Az interjúját itt lehet meghallgatni.

A rotherhami gyerekzaklatási botrányban először 2010-ben ítéltek el egy csoportot, ezután pedig fény derült arra, hogy Sheffieldben és Rochdale-ben is működött muszlim gyerekerőszakoló banda. Ezt az ügyet úgy is emlegetik, hogy a brit történelem legnagyobb gyerekvédelmi botránya.

A kisgyerekek szervezett erőszakolása a ’80-as évek végétől a 2010-es évek elejéig tartott. Először a ’90-es évek elején jelezték ápolási otthonok menedzserei, hogy a rájuk bízott gyerekeket taxikkal viszi el tőlük. Az első vádemelésre csak 20 évvel később került sor, öt pakisztáni bevándorlót gyanúsítottak meg azzal, hogy 12 és 16 év közötti kislányokat erőszakoltak meg rendszeresen.

Andrew Norfolk, a The Times újságírója 2011-ben számolt be arról, hogy Rotherhamban rendkívül elterjedt volt a gyerekek kihasználása, ráadásul a rendőrség és a városi tanács is tudott az egészről legalább tíz éve.

Tavaly februárban öt férfit és két nőt, októberben nyolc férfit, idén januárban pedig további hat férfit ítéltek el. Egy független vizsgálóbizottság 2014-ben jelentette, hogy legalább 1400, 11 és 15 év közötti gyereket bántalmazott szexuálisan 1997 és 2013 között a pakisztáni bevándorlók bűnszervezete.

A csoportos nemi erőszakon kívül arra is kényszerítettek gyerekeket, hogy nézzék, ahogy mással ugyanezt teszik. Ezen kívül leöntötték őket üzemanyaggal és megfenyegették, hogy begyújtják. Azt is mondták nekik, hogy az anyjukat és még a náluk is fiatalabb húgaikat is megerőszakolják, illetve őket más városba viszik.

Tehát nagyjából húsz évig azért nem tettek semmit a hatóságok a több ezer gyerek megerőszakolása ellen, mert attól féltek, hogy „felszítanák a rasszizmust”, valamint „rombolná a közösséget”.

(LBC Radio – Breitbart – Híradó – Kuruc nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!