2017-03-06

Az Oscar-gálán hazudtak az iszlámról – Tommy Robinson

Oszd meg másokkal is!

Hollywood a Muzulmán Testvériség nevű terrorszervezet nyugati szócsöve lett. Durván hangzik? Tommy Robinson elmeséli, hogyan verték át nézők millióit az Oscar-gálán, tisztára mosva egy Korán-idézetet.

És Tommy azt még el sem mesélte, hogy az adott idézet összefüggésében Allah parancsa bizony kifejezetten a zsidóknak szól … És ezt az a balos elit hallgatja el, aki a Saul fiának díjazásával is életben tartott sokadik generációs bűntudat segítségével próbálja érzelmileg zsarolni és sakkban tartani a Nyugatot – azért, hogy az befogadja az iszlámot, megsemmisítve ezzel önmagát. A Holocaust természetesen borzalmas és megbocsáthatatlan. Az iszlám hódítás azonban – amit a baloldal a Holocaustra hivatkozva készít elő – ugyanennyire borzalmas lehet.

A teljes Korán idézet hollywoody torzítás nélkül: (Korán 5:31-33)

“Emiatt írtuk elő Izrael fiai számára azt, hogy ha valaki megöl egy emberi lényt, anélkül, hogy [annak halála bosszú lenne] valaki másnak [a megöletéséért], vagy [megtorlás lenne azért], hogy [a megölt] romlást [okozott volna] a földön- akkor olyan az, mintha az összes embert ölte volna meg. Aki ellenben életben tart valakit, olyan az, mintha az összes embert életben tartotta volna. És eljöttek hozzájuk [idől-időre] a mi küldötteink nyilvánvaló bizonyítékokkal. Ám közülük számosan bizony ezután [is] semmibe vették a határokat a földön. Akik fegyvert fognak Allah és a küldötte ellen, s [csak] abban serények, hogy romlást [idézzenek elő] a földön, azoknak a jutalma, hogy megöletnek, vagy keresztre feszítettnek, vagy egymással ellentétesen a kezük és a lábuk levágatik, vagy elűzetnek [erről] a földről. Ez lesz az evilágon az ő szégyenük, a túlvilágon pedig [ráadásul] óriás büntetés lesz az ő osztályrészük. ”

További muzulmán trükkök itt:
http://www.dzsihadfigyelo.com/videok/iszlam-cselszovesek/

The Rebel Media, Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl