2018-10-29

Az oroszok után leginkább Magyarországtól félnek a románok

Oszd meg másokkal is!

Ha a Zrínyi 2026 megvalósul, félhetnek is, mert a 80 éven nem látott fegyverkezésünknek hála Lengyelország mellett a régió legerősebb hadserege lehetünk 10 év múlva.

A napokban nyilvánosságra hozott, románok körében készített közvélemény-kutatás szerint Oroszország után hazánktól félnek leginkább a dákok és a rómaiak közös leszármazottai.

A vitézségére, hűségére és bátorságára mindig is oly büszke román társadalom az elmúlt időszakban megmérettetett és könnyűnek találtatott, hiszen az Avangarde cég kutatásaszerint jelen pillanatban gyávább és félretájékozottabb nép nemigen van náluk.

Egy most nyilvánosságra hozott reprezentatív kutatásból ugyanis az derült ki, hogy a román társadalom leginkább az éppen most bukdácsoló Merkelben és csatlósában, Macronban bízik. A románokban mindig is felülkerekedett az erősebbhez való dörgölőzés állatias ösztöne, így nem sokat jelent a Macronba és a Merkelbe vetett töretlen bizalom.

Azonban ennél sokkal fontosabb, hogy kitől félnek a románok. Ebben a kategóriában dobogós helyezést értünk el, hiszen a Putyin által vezetett Oroszország után tőlünk rettegnek leginkább.

Feltehetően a románok azért szeretik Németországot meg Franciaországot, mert azok gazdag államok, ahová sokan kijárnak dolgozni, és mert olcsón lehet vásárolni jó állapotban lévő használt autókat. Nem mellesleg több millióra tehető azok száma, akik életvitelszerűen ezen országok területén tartózkodnak.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Magyarországtól elsősorban Erdély elrablása miatt félnek, az oroszoktól pedig megszokásból.

888.hu , Vadhajtások nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...