2018-11-07

Az AfD menekültstátuszt követel az üldözött pakisztáni kereszténynek – Valamiért ők nem kellenek az EU-nak

Oszd meg másokkal is!

Asia Bibit azért akarják a hazájában kivégezni, mert keresztény. Az ő befogadásáért valamiért nem állnak ki azok, akik az iszlám vallású bevándorlókért mindig szót emelnek.

Asia Bibiről korábban már többször is írtunk, ő az a pakisztáni keresztény nő, aki nyolc évet töltött egy pakisztáni börtönben, mert muszlim kolléganőivel folytatott vitája során állítólag kritizálta Mohamed prófétát.

Az iszlám gyalázása miatt halálra ítélték, az elmúlt nyolc évet a halálsoron töltötte. A nőt most felmentették, de a pakisztániak a vérét követelik, hatalmas tüntetéseket tartanak azért, hogy kivégezzék.

Asia Bibi ügyében a baloldali és liberális pártok valamiért hallgatnak, pedig több ország is menedékjogot ajánlott már a nőnek, aki ezzel viszont nem tud élni, mert a pakisztáni hatóságok megtiltották neki, hogy elhagyja az országot.

Németországban valamiért nem a Grünen, nem a Die Linke, hanem a CDU és az AfD követeli, hogy politikai menedékjogot kapjon Asia Bibi.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Alice Weidel, az AfD frakcióvezetője Twitteren követelte a nő szabadon bocsátását.

A bevándorlásellenes párt mellett a CDU is kiállt a keresztény nő mellett, Michael Brand szerint hiába nem ítélték halálra Bibit, az élete még mindig veszélyben van – írja a Junge Freiheit.

Mindent meg kell tenni Asia védelméért. Ahogy minden keresztény, úgy ő is védelmet kaphat Németországban”
– mondta a Bundestag emberi jogi szóvivője.

Hunhír nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!