2019-03-09

Az a híres gyerekszeretet: saját rokona ölhetett meg egy ötéves cigánylányt Szekszárdon

Oszd meg másokkal is!

Szekszárdon, egy patak partján találták meg egy ötéves gyermek holttestét, aki még péntek délután tűnt el – értesült a Tolnatáj Televízió. A helybéliek úgy tudják, gyilkosság történhetett: a kislányt saját rokona ölhette meg.

Kivettem a vízből és fogtam a kis fejét… Hátul a koponyarészt szilánkosnak éreztem… – mondta el a Tolnatáj tévé riporterének a kislány édesanyja, aki szerint borzalmas fejsérülései voltak a gyermeknek. A nő azt is elmondta, a rémtett után átment hozzá az a férfi, akit összefüggésbe hozhattak a gyilkossággal, de semmi gyanúsat nem látott rajta – írja a Tolnatáj.

Borzalmas részleteket a szekszárdi gyerekgyilkosságról

Borzalmas részleteket árult el a Szekszárdon brutálisan meggyilkolt kislány édesanyja stábunknak!#gyilkossag #emberoles #gyerekgyilkossag #holttest #tamadas #rendorseg #police

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Posted by Tolnatáj Televízió – Tolnatáj Tv on Saturday, March 9, 2019

Frissítés: A Tolna megyei rendőrök egy helyi férfit vettek őrizetbe az eset miatt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 8-án az esti órákban, hogy egy gyermek délután otthonából eltűnt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták az eltűnt személyt, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást – olvasható a semmitmondó rendőrségi közleményben.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...