2018-07-07

Amerika még mindig jogállam – megszívta a keménykedő betolakodó

Oszd meg másokkal is!

Felháborító vírusvideó terjedt el az interneten július 4-én, az amerikai Függetlenség Napján. A mobiltelefonnal rögzített felvételen az látható, amint egy férfi erőszakkal lerángatja egy tizenéves fiú fejéről a Trump elnök támogatására utaló “Make America Great Again” sapkát egy gyorsétteremben, majd a srác arcába önti a saját italát. A támadó ezután káromkodva szidalmazza az elnököt, és közli, hogy a sapkát “trófeaként” fogja elhelyezni a kandallópárkányán, majd diadalmasan vigyorogva elsétál.

Az agresszív “békeharcost” órákon belül azonosította a 4chan.org közönsége. A 30 éves Kino Jimenez hamarosan nagyon megbánta, hogy ujjat húzott a hazafiakkal. Nevét, adatait, otthonának címét, telefonszámát, kocsija rendszámát hamarosan közzétették az interneten. Számos finom utalást kapott arra, hogy ez a viselkedés a civilizált világban nem elfogadható, például a gyorsétteremből származó poharakat hagytak a kerítésén, rajta személyes üzenetekkel. Másnap kirúgták munkahelyéről, egy San Antonio-i bárból, délután pedig kiszállt hozzá a rendőrség, és letartóztatták testi sértés és rablás bűntette miatt. Mivel nem tudta megfizetni az ötezer dolláros óvadékot, már börtönben várja tárgyalását, ahol legfeljebb két év, de legalább száznyolcvan nap elzárás vár rá. Bár legálisan tartózkodik az Egyesült Államok területén, a súlyos bűncselekmény miatt azonban előfordulhat, hogy kiutasítják.

Donald Trump elnök az eset hallatán azonnal kiírta Twitterre, hogy ha elküldik a Fehér Háznak a megtámadott fiú nevét és címét, személyesen küld neki egy dedikált sapkát az elrabolt helyett.

Hunhír nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!