2018-06-27

Alakul ez… Nagy-Britannia egyik legnagyobb városából nemsokára eltűnhetnek a britek

Oszd meg másokkal is!

Majdnem 200 ország bevándorlói lakják már Birminghamet, aminek a következménye az, hogy a fehér lakosok nemsokára kisebbségbe szorulhatnak a városban.

A helyi sajtó ismertetése szerint Birmingham annyira sokszínű, hogy már 200 országból vándoroltak be a városba külföldiek – köszönhetően nagyrészt a munkáspárti városvezetésnek, amely a város kohéziós stratégiájáért felel.

Ez a stratégia pedig annyira „jól” sikerült, hogy nemsokára a korábbi többség kerülhet kisebbségbe. Ezt bizonyítja az is, hogy már a 2011-es népszámlálás során is 42,1 százaléka a helybélieknek nem fehér bőrű britként hivatkozott magára. A tendencia valószínűleg azóta sem javult, hiszen a népszámlálás óta már megfigyelhető egy 12 százalékos növekedés a külföldiek arányában, és ha ez így folytatódik, 2021-re a város 1,2 millió lakosának fele külföldön született lesz.

A 18 éven aluliaknál ez már érvényesült is: 60 százalékuk vallotta magát “nem fehér bőrűnek”.

És hogy mik a következményei ennek? Elsősorban a szegregáció: a bevándorlók lakta negyedekben óriási mértékű az elszegényedés és a munkanélküliség. Birmingham mutatói az országos átlagnál is alacsonyabbak: a munkavállalásra jogosult felnőttek 65 százaléka dolgozik, szemben az országos 74 százalékkal. Ezen pedig nem sokat segít az, hogy a rengeteg pakisztáni és bangladesi bevándorló nem rendelkezik semmilyen végzettséggel. 47 005 lakos még csak az angol nyelvet sem beszéli.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!