2019-03-15

Ahmed tíz késszúrással végzett német barátnőjével

Oszd meg másokkal is!

Egy tu­né­ziai mig­ráns által el­kö­ve­tett gyil­kos­ság­tól han­gos a német sajtó. A be­ván­dorló egy vita során, éj­szaka, a közös ágyuk­ban szúrta agyon ba­rát­nő­jét. Mint ki­de­rült, a ha­tó­sá­gok ki­to­lon­co­lási őri­zetbe akar­ták venni a férfit, de nem ta­lál­ták meg idő­ben. A ha­tó­sá­gok újabb csődje pedig a fi­a­tal német nő éle­tébe ke­rült.

Mint oly sokszor máskor, a 22 éves munkanélküli, tunéziai migráns a tragédia idején is a barátnője családjánál töltötte az éjszakát. A 21 éves német Cynthia R. szülei úgy alakították ki a családi házukat, hogy az emeleten lányuk elszeparáltan, akár későbbi kedvesével és gyermekeikkel együtt is ellakhasson ott.

Erre azonban már nem kerülhet sor, mivel a fiatal nőt Ahmed T. egy eldurvult vita során agyonszúrta. A németországi Worms város főügyésze úgy fogalmazott: a 21 éves áldozatnak esélye sem volt a túlélésre, az elkövető ugyanis több mint tíz késszúrással végzett vele. A rendőrségi közlemény pedig arról tanúskodik, hogy Ahmed T. a gyilkosság után elhagyta a házat, majd éjjel három órakor sétált be a városi kapitányságra, hogy feladja magát.

Gerd Deutschler főügyész a német Bild című napilapnak elmondta, hogya tunéziai elkövető a rendőrőrsön randalírozni kezdett, mert feltehetőleg nem akarta hallani, amikor a nyomozók a tettével és annak következményeivel próbálták szembesíteni. Ahmed T. agresszívan viselkedett, együttműködést semmilyen szinten nem tanúsított.

A hatóságok szerint fennáll a szökés veszélye, ezért a tunéziai bevándorlót előzetes letartóztatásba helyezték. Gerd Deutschler hozzátette, hogy még a bírósági tárgyalás megkezdése előtt ki kell deríteni, hogy a gyanúsítottnak van-e bármilyen pszichés betegsége.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A hatóságok csődje miatt kellett meghalnia Cynthiának

A tettét beismerő migránssal kapcsolatban sok a megválaszolatlan kérdés. A 2017 októberében Németországba érkezett bevándorlónak még a neve sem biztos. A regisztrációba vétel során ugyanis semmilyen hivatalos iratot nem tudott felmutatni, a rendőrség szerint pedig már több név is felvetődött az esetében.

A hatóságok számára ugyanis egyáltalán nem volt ismeretlen a tunéziai gyilkos. A másfél éve Európában lévő migráns ellen már testi sértés, drogbirtoklás, fenyegetés és kényszerítés miatt is indult eljárás. Ennek fényében teljesen érthetetlen, hogy a férfi hogyan lehetett egyáltalán szabadlábon.

Ráadásul az is kiderült, hogy Ahmed T. ellen elfogató parancs volt érvényben, mivel a rendőrség kitoloncolási előzetesbe szerette volna helyezni. Az egyenruhások azonban nem találták a bejelentett lakóhelyén a migránst, így az őrizetbe vétel is elmaradt, a szörnyű tragédia pedig bekövetkezett. Az áldozat családja értetlenül áll a gyilkosság előtt. Cynthia nagybátyja azt mesélte:

Életvidám, kedves teremtés volt. Soha senkire nem mondott rosszat, és szinte csak a hivatásának élt. Tovább szeretett volna tanulni, hogy szülésznő lehessen. Mindig boldog volt, szeretett ünnepelni…

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...