2018-04-29

A világ legpusztítóbb fegyverét szerelnék tankokra az USA hadseregében: világvége hadosztag készül?

Oszd meg másokkal is!

A harmadik világháború előkészítése állhat a folyamatos fegyverkezés mögött? Putyin már készen áll, Japán és Kína sem tétlenkedik.

A világ nagyhatalmai az elmúlt néhány évben, főleg aktívabban az elmúlt hónapokban hihetetlenül erős fegyverkezési versenybe kezdtek.

Ennek oka nemigazán volt kirajzolható, de ma már látszik: egy lehetséges atomháború kirobbanásától tart mindenki. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a fegyverkezési verseny győztese nyerheti majd a jövő nagy háborúját.

Ez a harmadik világháború konfliktusa, melyet mindenki próbál elkerülni – legalábbis ezt állítják – mégis afelé robog a világ, pont ezen szereplők jóvoltából.

Nemrég Putyin mutatta be a végítélet fegyverét, mely egy olyan nukleáris robbanófej, melyet tengeralattjáróról is lehet indítani, és amit az USA légvédelmének esélye sem lenne kivédeni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Japán és Kína sem tétlenkedik, különleges, félautomatizált szerkezetekkel kísérleteznek, Dél-Koreában pedig a hírek szerint egy hatalmas, ember állta irányítható páncélozott robot prototípussal kísérleteznek.

az USA pedig most a világ legerősebb fegyverét, a railgun nevű ágyút próbálja tankokra szerelni.

Mindezt úgy, hogy az egyelőre hadihajókon kitesztelt szerkezet még egyelőre mindig kísérleti szakaszban van.

A railgun projekt az amerikai fegyveres erők egyik legnagyobb pénznyelője, évek óta fejlesztik az elektromágneses fegyvert, hatalmas összegeket költöttek rá, és bár az ereje brutális, még mindig nem elég gyors ahhoz a működése, hogy éles helyzetben is bevethető legyen.

Ez jelentősen megnövelné a most rendelkezésre álló szárazföldi ágyúk hatótávolságát és pusztító erejét. Kérdés, hogy sikerül-e annyira lekicsinyíteni a fegyvert, hogy akár egy tankon is elférjen.

Nagyon sokan úgy vélik, hogy ez az egész készülődés és nagyon feszült fegyverkezési verseny okkal történik.

A harmadik világháború már tényleg a küszöbön lehet, sőt, talán a nagyhatalmak nem csak elővigyázatosságból töltik fel az óvóhelyeket élelemmel és más erőforrásokkal szerte a világon.

Ha ugyanis a nagy atomholokauszt beüt, nem lesz más menedék…

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!