2018-11-06

A Telekom szerint a bunkóság tipikusan magyar, de a nemzeti hagyományok levetkőzésével haladók lehetünk – most is az idegen mondja meg, hogy mi a magyar

Oszd meg másokkal is!

A bőgatya és a fütyülős barack ezúttal kimaradt, a “Magyar” Telekom gettószagú méregkeverői most a huszárt és a kalocsai hímzést húzták elő a landeszmanni kaftán alól. Mert hogy mi a magyar? Azt most (is) ők döntik el.


Ezek mondják meg, hogy mi a magyar

Talán egyedül a hungarikumok – köztük a most pellengérre állított magyar huszár és a kalocsai hímzés – nem osztják még meg a magyarságot, szerepük a nemzetté fonódás nélkülözhetetlen vesszőnyalábjai, ezért kellett hát rájuk támadni, azt állítván, hogy csupán “tipikus sztereotípiák”.


A furakodásról


Ez is tipikusan magyar – a Telekom szerint

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

De a német tulajdonú távközlési szolgáltató legújabb reklámhadjáratában társítanak még a “tipikus magyar” képéhez sor elejére furakodást, zacskóstej-szürcsölést és egyéb bunkóságokat. Az is kiderül, hogy szerintük nem sztereotípia, hanem igazi magyar a népviseletét ledobó, férfihangon szóló nő, a magyar játékosokat csak mutatóba szerepeltető kézilabdacsapat, a testi fogyatékos, a virtuális valóságban raboskodó fogyasztó és a gazdanépet gyűlölő (szintén “törzstag”) farmester.


A múltat végképp eltörölni…


…ez a jövő

Alább a bicskanyitogató (mert hogy ez a kifejezés is magyar) reklámvideó.

NB: a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó “Magyar” Telekommal Orbán Viktor 2014 februárjában kötött stratégiai partnerséget. Várjuk a kormány lépését az ügyben.

(Kuruc nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!