2018-03-14

A svéd integráció sikere: 55 no-go zóna

Oszd meg másokkal is!

A multikulturalizmus szép és gazdagítja a nyugati-európai embert – halljuk ezt a libsi agymosáson átesett bécsi, brüsszeli, párizsi utca emberétől. „Refugees welcome” – mondja a több terrortámadáson átesett Brüsszel városának polgára, aki szerint a diverzifikációé a jövő.

Mit is mondhatna mást? Azonnal lefasisztáznák, ha elárulná, hogy nem szívesen él szomáliai gengszterbandákkal egy lakóközösségben. Svédország egy icipicit már túllépni látszik a multikulturalizmus és a politikai korrektség bűvöletén. Két éve járt az ausztrál 60 mins című műsorának stábja Rinkeby-ben. Ez a Svédország egyik legveszélyesebb no-go zónája az ötvenötből.

Ez az a hely, ahová minden liberális újságírót ki kéne küldeni csak egy órára.

Bécsről még próbálja bizonygatni a Hvg.hu, hogy minden rendben, mert ott él a híres magyar Ogli J, akkor baj nem lehet, Rinkeby azért egy kicsit gázabb.

Az ausztrál stábot másfél perc után támadták meg, az operatőrt például elsodorták autóval. Lehet itt okoskodni, hogy a svédek szeretnek így élni, de az a helyzet, hogy itt már nincsenek svédek. Ez egy olyan kerület, ahol 15 ezer lakos 90 százaléka első, vagy második generációs migráns.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az itt élők fele nem dolgozik, kivéve ha a drogkereskedelem és a prostituáltak futtatása munkának számít. A svéd utca embere nem mondhatja el, mit érez, a rendőrök sem nagyon, de azért annyit sikerült kicsikarni belőlük egy másik televízió 2017-es riportjában, hogy a helyzet kétségbeejtő. Golyóálló mellény és sisak nélkül be nem mennek a szóban forgó kerületbe, mert helyből kőzápor fogadja őket, és ez a legszoftabb forgatókönyv. Már előfordult, hogy a migránsok – megtörve az egyhangúságot – kézigránátot dobtak a járőrökre. Itt-ott előfordul némi golyózápor automata fegyverekből, de nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hiszen az integrálódás lassú folyamat.

Még mielőtt a libsik azt hazudnák, hogy a jelenséget a Magyar Idők nagyítja fel, hangsúlyozom mindez egy norvég riportfilmben látható, tehát maguk a skandináv újságírók a „szemét, idegengyűlölők”, nem pedig mi. Nekik jelentette ki az egyik svéd rendőrparancsnok, hogy sajnos néhány stockholmi területen a rendőrség nem ura a helyzetnek. Azért egy rendőrtisztet (Lars Alvarsjö-nek hívják) nehéz lenne úgy beállítani, hogy Orbánnak kampányol.

Na, a libsi hvg-seknek jó utat Stockholmba!

Magyar Idők nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!