2019-02-06

A Momentum most épp holland bevándorláspártiaknak árulja el a magyar hazát

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A választási költéseivel elszámolni nem tudó Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított migrációtámogató holland liberális politikusokat.

Nagy a baj ezek szerint a Momentum háza táján. A választási költések elszámolási hiányosságai és az etikátlan kampányköltések miatt lemondott a párt belső pénzügyi ellenőre, Cseh Katalin, mivel egy személyéhez köthető cég is kapott kampánykifizetéseket a 2018-as választáson.

Nagyon kellemetlen lehet a momentumos Macron-hívőknek, hogy még a parlament közelébe sem jutottak el, de máris kiderült róluk, hogy nem tudnak elszámolni a rájuk bízott közpénzekkel. Úgyhogy ennek ellensúlyozására gyorsan kitaláltak egy annyira gusztustalan médiaakciót, amivel a reményeik szerint elterelhetik a pénzügyeikről a figyelmet.

Érdekesmód pont az elszámolási botrányban érintett momentumos vezető, Cseh Katalin tette közzé a Facebookon, hogy a Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított holland bevándorláspárti politikusokat.

Orbán Viktor nem hajlandó fogadni a holland parlament delegációját – mi meghívjuk őket! …A Momentum Mozgalom meghívja Magyarországra a kormány által elzavart holland delegációt, és örömmel beszélgetünk velük a jövőnkről”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

– írta Facebook-oldalán Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője.

“Igazán szép, hazafias” terelés, hogy Soros György budapesti minipártja most meghívja haknizni azokat a bevándorláspárti holland képviselőket, akik annyira lenézik Magyarországot, hogy azt hiszik, nekik joguk van minősíteniük a magyarok demokráciáját a migránsok tömeges befogadásához való viszony alapján.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...