2018-03-14

A migránsok azt ígérik, lerombolják Európát

Oszd meg másokkal is!

Egy Németországban élő migránsokból álló mozgalom azt ígéri, csak “romok és hamu” fog maradni az európai városok helyén.

Hamuvá és füstölgő romokká változtatná az európai városok utcáit egy kurd migránsokból álló szervezet – áll a Deutsche Welle beszámolójában.

A kurd migránsokból álló csoport nyíltan azzal fenyegette meg az európai hatóságokat, hogy rombolásba, pusztításba kezdenek,

miután Törökország megkezdte a kurdisztáni terrorszervezetek elleni erőteljes fellépést.

A fenyegetés azt követően hangzott el, hogy Németországban a múlt hét folyamán migránstüntetések kezdődtek. A tömegdemonstráción résztvevők felszólították a török kormányt, hogy gyakoroljon nyomást a német kormányra, a Németországban élő migránsok védelme érdekében.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Múlt hét pénteken ismeretlen személyek felgyújtottak egy mecsetet Baden-Württemberg tartományban, majd vasárnap éjjel egy másik mecsetet is felgyújtottak Berlinben. A rongálás kurd migránsokból álló csoportokhoz köthető, az eset miatt Törökország behívatta a német nagykövetet és magyarázatot követelt.

A török fegyveres erők január 20-én kezdtek meg egy offenzívát észak-Szíriában, melynek célja vereséget mérni az USA által támogatott kurd terrorszervezetekre Afrin környékén.

Hídfő.ru

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!