2018-10-08

A kormány egy lépést sem hátrál, minden erejével védi Magyarország biztonságát

Oszd meg másokkal is!

A kormány egy lépést sem hátrál, minden erejével védi Magyarország biztonságát – közölte a külgazdasági és külügyminiszter, reagálva a francia kormány európai ügyekért felelős miniszterének hazugságoktól hemzsegő nyilatkozatára.

A bukott szocialista gazdasági miniszterből lett bevándorláspárti államfő, Emmanuel Macron fogyatkozó kormányának egyelőre még tisztségben lévő európai ügyekért felelős minisztere, Nathalie Loiseau a L’Obs magazinnak adott interjújában azt mondta, történelmi harcot kell vívni a magyar kormány ellen, szerinte ugyanis Magyarország rossz úton halad, és meg kell állítani az európai radikálisokat. Továbbá azt hazudta, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállamiság: problémás a sajtópluralizmus kormányzati redukálása és fenyegetett helyzetben van a bírói rendszer is.

Szijjártó Péter közleményében azt írta, a francia kormány minisztere nyíltan lenézi és támadja Magyarországot.A francia politikus meg akarja mondani a magyar embereknek, hogy hogyan kell élniük, nem hajlandó elfogadni, hogy a magyarok demokratikus választáson egymás után harmadszor szavaztak nagy többséggel Orbán Viktor és kormánya mellett– tudatta álláspontját.

A külügyminiszter hozzátette, a bevándorláspárti francia miniszter progresszívnek, haladónak nevezi saját magukat, a magyarokat pedig nyilvánvalóan lemaradónak tartja.

Úgy tűnik, a francia kormány meghaladottnak gondol olyan értékeket, mint a biztonság, a határvédelem, a keresztény kultúra,a magyarok azonban ragaszkodnak ezekhez, és nem szeretnének „beleszáguldani egy szakadékba, amelybe az úgynevezett haladók rohannak igen nagy sebességgel” – fogalmazott Szijjártó Péter.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Továbbá közölte,valóban történelmi harc zajlik, a magyar kormány azonban felveszi a kesztyűt, és egy lépést sem hátrál a harcban, minden erejével megvédi Magyarország biztonságát akkor is, ha túlerővel találja szembe magát, Magyarország ugyanis nem Franciaország gyarmata.A csatát az európai emberek fogják eldönteni a jövő évi európai parlamenti választáson – jegyezte meg a miniszter.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!