2018-10-07

A Jobikot Soros emberei közelítik a liberális baloldalhoz, az alelnők szerint

Oszd meg másokkal is!

Volner János mai Facebook-bejegyzésében elismerte, az amerikai milliárdos szövetségesei régóta dolgoznak az ügyön. Borítani fognak-e később a radikálisok?

Ma délután újabb, a nyilvánosság előtt játszódó pártháború robbant ki a Jobbik felsővezetésében: Sneider Tamás elnök és Volner János alelnök kapott hajba. Ismert, utóbbi politikust péntek este kizárták a párt frakciójából, aminek következtében elszabadultak az indulatok. Volner ma délután reagálva Sneider vele foglalkozó Facebook-bejegyzésére, azt írta, hogy

nagyon rossz úton jártok Tamás és sajnos nem csak fideszes rágalom, hogy Soros György emberei segítenek benneteket a baloldalhoz való közeledésben és a nemzetközi kapcsolatteremtésben egyaránt.

Ez eddig a legegyértelműbb és a legmagasabb szintről érkező bizonyítéka annak, hogy a választás előtt komoly háttérmunkát zajlottak a Jobbiknak a balliberális oldal felé való közelítésében – az amerikai spekuláns és hazai szövetségeseinek közreműködésével.

A vita onnan indult ki, hogy Volner kiszivárgott levelében  azzal vádolta a pártvezetést, hogy konferenciákat szerveznek Soros szervezeteivel közösen. Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója nem hagyta szó nélkül a dolgot, és közleményében a következőket írta: „A CEU volt rektorhelyettese még 2017 novemberében a brüsszeli béruniós konferenciánkon vett részt, ő Teplán István, akit Dúró Dóra szervezett be az értelmiségi holdudvarba, és ő ajánlotta a vezetés figyelmébe még 2017 augusztusában, mint értékes embert. Semmilyen munkakapcsolatunk nincs az illetővel.” Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa közösségi oldalán még aznap reagált Szabó állításaira:

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Sajnálom, hogy Szabó Gábor Jobbik-pártigazgató hazugságával belerángat ebbe az ügybe. A Soroshoz köthető CEU alapítóját nem én vittem a Jobbik holdudvarába, hanem Kepli Lajos szervezte be, és már Vona Gábor is ismerte – tálalt ki Dúró. A politikus hozzátette, hogy Kepli Lajos jobbikos képviselő Vona Gáborra hivatkozva továbbította neki, mint az oktatási bizottság elnökének pártfeladatként, hogy találkozzon vele.

Tehát nem én ajánlottam a vezetés figyelmébe, a kapcsolatfelvétel már korábban megtörtént – szögezte le Dúró.

Nagyon úgy néz ki, hogy Soros György szervezetei és a Jobbik kapcsolatára bizonyítékaik lehetnek a radikálisoknak. A kérdés már csak az: borítani fogják-e a bilit?

Origo nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!