2018-07-09

A diszkrimináció miatt sem volt sok esetben sikeres a francia muszlimok integrációja – NA NE VICCELJÜNK MÁR!

Oszd meg másokkal is!

A diszkrimináció is a hátterében állhat annak, hogy sok esetben nem volt sikeres a francia muszlimok integrációja – mondta Vékony Dániel iszlámszakértő hétfő reggel az M1 aktuális csatornán. Ja. lehet mentegetőzni. ARAB MUSZLIMOK jöttek Franciaországba, az övéktől eltérő vallási és kultúrkörbe. A FRANCIÁK MEG IS ÉRDEMLIK EZT AZ INVÁZIÓT. Ha jók voltak az ötvenes években, legyenek jók most is, de mi sem akkor, sem most nem kérünk belőlük.

Kifejtette, 4,5-5 millió muszlim élhet Franciaországban, az első generáció az ötvenes években érkezett például Algériából, Tunéziából és Marokkóból; a képzetlen első generációs bevándorlók hálásak voltak a francia államnak, amiért munkalehetőséget biztosított, de az ő gyermekeik és unokáik már francia állampolgárként nőttek fel, s ugyanolyan lehetőségeket várnak el az élettől, mint a többségi társadalom tagjai. Ugyanakkor a vallásuk, vagy a bőrszínűk miatt nagyon sok esetben diszkrimináció áldozataivá váltak ezek az emberek – fűzte hozzá.

“Franciaországban is kiterjedt a diszkrimináció, és ez nagyon sok esetben kudarcos integrációt eredményez” – mondta a szakértő.

Hunhír nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!