2018-01-12

A cseh államfőre támadt egy magamutogató Femen-aktivista – az “ukrán” hisztérika szerint Zeman Putyin sz@jhája

Oszd meg másokkal is!

A cseh államfőre támadt egy magamutogató Femen-aktivista, amikor pénteken délután Prágában le akarta adni voksát az elnökválasztáson.

Az incidens Prágában történt. Milos Zeman testőrsége azonnal lefogta a Femen “nőjogi” szervezet aktivistáját, az elnököt pedig kikísérte a szavazóhelyiségből – jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.

A felforgató nőszemély az újságírók között bújt meg. Amikor az államfő felesége kíséretében belépett a választási helyiségbe, az “ukrán” nő levetette az ingét, és kiabálva Zemanra akarta vetni magát. A testőrök ezt megakadályozták, és az aktivistát a földre teperték. A néger meztelen felsőtestére “Zeman, Putin’s slut” – Zeman Putyin sz@jhája – szavak voltak festve. Az aktivista ezt a jelmondatot kiabálta akkor is, amikor Zemanra akart támadni.

A cseh államfőnek nem történt semmi baja, de nagyon zavarodottnak tűnt – láthatóan rosszul lett. A testőrök kísérték ki.

Zeman újságírók előtt azt mondta, hogy a támadás által”megtisztelve érzi magát”, hiszen a Femen-aktivisták már a pápát is megpróbálták megtámadni. “Úgy vélem, jó társaságba kerültem” – jegyezte meg az elnök.

A cseh hírügynökség szerint a Femen weboldalán megerősítette, hogy a támadó nő a mozgalom aktivistája. Állítólag ezzel akarták a közvélemény tudomására hozni, hogy a cseh államfő az orosz elnök, Vlagyimir Putyin embere. A Femen szerint a csehek hibát követnek el, ha az “örökösen részeg Zemanra” szavaznak, s ezzel lényegében “annak futtatóját”, Putyint is támogatják. A Femen szerint Zeman “a kremli bordélyház legszebb képviselője”, s olyan emberekkel állhat egy sorban, mint Silvio Berliusconi volt olasz kormányfő vagy Donald Trump amerikai elnök.

Az őrizetbe vett felforgatót a cseh rendőrség is ukrán állampolgárnak minősítette.

Milos Zeman később visszatért a terembe, és leadta szavazatát.

(MTI – Origó – Twitter – Kuruc nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!