2018-04-14

A brit titkosszolgálat vészjósló információkat közölt: Európa végveszélyben?

Oszd meg másokkal is!

Az MI5 igazgatója elmondta, mi várható…

Nem akármiylne Európa fog a szemünk előtt kibontakozni.

Alapjában véve fog mindne megváltozni, méghozzá a szemünk láttára. Az európai titkosszolgálatok pedig jóformán tehetetlenek lesznek, sőt, eddig is teljesne tehetetlenek voltak – állítja az MI5 igaztgatója.

Andrew Parker vészjósló jövőt festett fel Európa és Nagy-Britannia számára…

Parker elmondta, hogy az elmúlt 34 évben nem látta annyit dolgozni a brit titkosszolgálat és terrorelhárítás embereit, mint mostanában. Négy év alatt 20 merényletet sikerült még a tervezési szakaszban leleplezniük, ebből hetet az elmúlt hét hónapban – mindegyik mögött iszlamista szélsőségesek álltak.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

De öt esetben nem sikerült megelőzni a merénylőket, akik összesen 36 emberrel végeztek támadásaik során.

A potenciális terroristákat egyre nehezebb kiszűrni a szakember szerint, hiába dolgozik erején felül a titkosszolgálat. Ráadásul a technológia is a radikálisokat segíti, az Iszlám Állam interneten keresztül toboroz újabb tagokat, vagy éppen a közösségi oldalakon keresztül készíti fel a fanatikusokat az európai támadások kivitelezésére.

Így pedig lényegesen lerövidül a támadás első gondolata és végrehajtása közötti idő, akár pár nap alatt is lehet egy sebezhető fiatalból tömeggyilkos – még azelőtt, hogy a titkosszolgálat gyanút foghatna.

Ezért Parker újfent azt kéri a közösségi oldalak üzemeltetőitől, hogy fékezzék meg a terrorizmus online terjedését, szűrjék ki a radikális tartalmakat – írja a brit Express.

Európa a végnapjait éli, és kevés olyan nyugodt kis sziget van, mint hazánk.

Éppen ezért egyre többen akarják követni majd hazánk példáját.

Egyelőre olyan hangok vannak túlnyomó többségben az EU-ban, melyek a bevándorlást támogatják, azonban reményeink szerint ez már nem sokáig marad így.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!