2018-06-12

A Bilderberg csoport robbanthatja ki az Oroszország elleni nagy háborút?

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Titkos háttérhatalmi törekvések zajlanak a színfalak mögött…

„A most tárgyaló bilderbergesek háborút készítenek elő Oroszország ellen?” címmel az orosz Sputnik News hírügynökség német nyelvű szolgálata ismerteti azt az interjút, amelyet az olaszországi Torinóban a nyilvánosság teljes kizárásával ülésező Bilderberg klubot is figyelemmel kísérő és a témáról könyvet megjelentetett Hermann Ploppa német politológussal folytatott.

A vasárnapig tartó Bilderberg-találkozón ott van Ursula von der Leyen német honvédelmi miniszter, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Charles Michel belga miniszterelnök, Günther Oettinger uniós költségvetési és személyzeti biztos, William Alexander holland király és Mark Rutte holland miniszterelnök is.

Sokak szerint a háttérhatalom alapjaiban véve is azzal a céllal jöhetett létre annak idején több évtizeddel ezelőtt, hogy nagy háborúkat kirobbantva nyerészkedjenek, és alakítsák a világ sorsát aszerint, ahogy nekik a legkedvezőbb.

A Bilderberg-csoportot már sok esetben illette meg az a vád, miszerint annak vezetői a világ legbefolyásosabbjai, és ők azok, akik a háttérből, a színfalak mögül dróton rángatják a világot.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az ő művük volt az első két világháború, és minden bizonnyal a harmadikért is ők fognak felelni…

A világháború rénképe már egy jó ideje lidércként lebeg az emberiség feje felett.

A hidegháború egy sikertelen kísérlete volt a Bilderberg csoportnak arra, hogy újra összeugrassza a friss sebekkel és konfliktusokkal rendelkező szueprhatalmakat.

Akkor azonban a világ sikeresen lekormányozta a szekeret a végzet útjáról.

A Bilderberg csoport pedig napjainkra igyekezett visszaterelni azt arra az útra, ami egyenesen a halálba és a pusztulásba vezet.

Mindenek felett áll ugyanis a hatalmi befolyás és a profit növelése, ehhez azonban a jelenleg még erős és tenni képes szuperhatalmakat kell egymás torkának ugrasztani.

Ha ugyanis kivéreztetik egymást, akkor gazdasági bérgyilkosaikat rájuk küldve egyszerűen felszámolják a pénzügyi és gazdasági infrastruktúrájukat.

Ezzel pedig egy olyan eladósítási spirálba kerülhetnek, amiből nincs kiút: így kebelezi be a titkos árnykormány a Bilderberg csoport ténykedésén keresztül az olyan egykor erős nemezeteket, mint Oroszország és Amerika.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]