2018-10-30

Politikai gyilkosságokra vetemedhet az egész Európát átszövő háttérhatalom?

Oszd meg másokkal is!

Közelednek az Európa paralamenti választások, az európai politika fordulóponton van. Belső információk és politikai elemzők szerint BÁRMI megtörténhet.

Közeledik a választás Európában, a tagállamokban is több helyen. Ez pedig egy komoly lehetősége lesz azoknak a háttérhatalmi szervezeteknek, hogy befolyásolják azok kimenetelét.

A háttérhatalom létezik. Ebben mára szinte mindenki biztos.

Sőt, egyesek odáig mennek, hogy azt is kijelentik, hogy valójában ezen háttérhatalmi szervezetek indították el a bevándorlást, és tartják fenn a végletekig, amíg Európa el nem bukik.

Kormányokat fognak megbuktatni annak érdekében, hogy azok és úgy maradjanak hatalmon, akiket irányítani lehet, és akiket köt a titkos egyesség.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Sokak szerint ezért az Európa Uniós választások is nagy veszélyben vannak, és résen kell lennie a kormányoknak, hogy ne történjen semmilyen manipuláció.

Az ugyanis könnyen lehet, hogy a bevándoroltatást segítő szervezetek, és a Soroshoz köthető erők manipulálni fognak dolgokat. A híreket, a médiát, de még egy választási csalástól sem riadnak vissza.

Ha pedig nem az embereik kerülnek hatalomra mégsem, akkor lassú, alattomos módszerekkel nyírják ki az újonnan regnáló kormányokat Európa-szerte, hogy az Új Világrend és a bevándoroltatás továbbvihető legyen.

Egy konkrét ügy is történt, ami különféle pletykákat, szóbeszédeket, félinformációkat kezdett el gerjeszteni.

A Kuciak-gyilkosság, melynek során egy újságírót tettek el láb alól, mert az kényes információkat tudott meg, és egy meglehetősen erős, kompromittáló anyagot hozott le a sajtóban. Ebben az esetben valakik a halálát akarták, és menyasszonyával együtt kellett meghalnia.

A meggyilkolt újságíró korábban a kormány maffia-kapcsolatai és korrupciós ügyek után kutakodott.

A Kuciak-gyilkosság után felmerült annak lehetősége, hogy a Soros-hálózat ezzel megtalálta a kormányellenes tüntetések szervezésének leghatékonyabb módját, amivel látványos hatékonysága miatt vélhetően más, nem bevándorláspárti politikát követő országokban is megpróbálkoznak majd.

Hogy ez így lesz-e, vagy sem, azt nem tudni, valamint azt sem, hogy ezen felvetésekből mennyi igaz.

Mindenesetre az elkövetkező pár hét eseményei meg fogják mutatni, hogy a háttérhatalmak mennyire is ragaszkodnak saját terveik és hatalmuk megtartásához.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!