2017-10-12

Kivándorlás Kelet-Európába?

Oszd meg másokkal is!

Sokunknak eszébe jutott már, hogy vajon miért csinálja Soros György ezt az őrületet a magyarokkal, németekkel, európaiakkal? Mi motiválja ezt a dollármilliárdos matuzsálemet arra, hogy a magyarokat, németeket, európaiakat tönkretegye? Az biztos, hogy nem jótékonykodó emberbarátság vezérli, nem a fogyatkozó európai népek megmaradása céljából akarja herékkel elárasztani Európa méhkasát. Lehetséges egy személyes oka, miután a II. világháború idején, ifjúkorában több vélt és valódi sérelem érte, amit ezúton kíván megtorolni Európán a grandiózus betelepítési, valójában lakosságlecse­rélési tervével. Valószínűbb azonban, hogy a láthatatlan háttérhatalom látható reprezentánsaként a Wall Street-i globalista világelit uralmi törekvéseit szolgálja Európa nemzetállamainak megtörésével, felhígításával, végső soron leigázásával. Bertolt Brecht szerint ugyan a népet nem lehet leváltani, de ki lehet cserélni, legalábbis kisebb-nagyobb mértékben, és ezzel döntően megváltoztatva az egész népesség identitását.

Ennek a folyamatnak vagyunk most még az elején, de a tendencia azt mutatja, hogy ezt az identitásirtást tűzön-vízen keresztül akarják vinni ezek a megátalkodott globalisták. Sokan úgy gondolják, hogy a vesztésre álló Nyugat végül megtörik és kalifátussá alakul. Nem hiszek ebben. A milliónyi betelepített afrikai fekete, muzulmán és egyéb náció nem fog Euró­pán uralkodni. Őket csupán eszközül használja a globalista világelit, és majd ha elvégezték ezek a betolakodók a piszkos munkát, megtörték az őshonos európaiak hegemóniáját, akkor majd a betelepítési projekt gazdái ragadják magukhoz a hatalmat.

Ehhez meglesz a fegyveres erejük is, és leverik ezt a tudatlan, lusta tömeget. Az őslakos, megmaradt euró­paiak előtt pedig két lehetőség kínálkozik. Az egyik, hogy osztoznak a bevándorlók alávetett sorsában, a másik, hogy kivándorolnak, vagyis ténylegesen elmenekülnek Kelet-Európába, a Kárpát-medencébe, ahol a balti és balkáni népekkel, nemzetekkel egy megerősödött, szabad, független, szuverén nemzetek közössége biztosítja számukra is az emberhez méltó létfeltételeket. Az elbukó Nyugatról, a muszlimok elől idemenekülő európai fehér lakosság befogadásával lényegében Kelet-Európa demográfiai problémája is megoldódik, történelmi lehetőségként a túlélésre.

Mert senkinek ne legyen olyan illúziója, hogy a közelmúlt francia és a mostani német választások eredményeként bármilyen kedvező változás fog bekövetkezni Európa sorsát illetően. Semmit sem jelent, hogy mit nyilatkozott a választási kampányban Macron Emmanuel francia elnök vagy az újraválasztott Angela Merkel német kancellár. Pártjuk, és ők maguk mindannyian a Soros-terv elkötelezettjei és megvalósítói. Mindegy, hogy Merkel kivel alakít kormányt. Koalí­ciós partnere lehet akár a hamvaiból feltámasztott szabad demokraták vagy a görögdinnye (kívül zöld, belül vörös) Zöldek, az eredmény ugyanaz lesz: a Soros-terv megvalósításának folytatása. Pillanatokon belül ki fog derülni, hogy valójában semmiben sem különböznek a németek pártjai, akár kormányon, akár ellenzékben vannak.

Az egyetlen kivétel az Alternatíva Németországért, amelyet viszont agyonhallgatnak, diszkriminálnak, és még a parlamentben sem akarnak melléjük ülni a német „szabad madarak” – ugye ismerős a dolog a magyar Országgyűlésből? De akik máris megosztottak, mert a bölcs vagy ravasz Frauke Petry mérsékeltebb politikával akar célba érni, hatalomra jutni, mint a radikális egykori harcostársai, akik a szélmalomharcot is vállalva abban bíznak, hogy talán még Merkelt is börtönbe juttathatják.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Itthon a kormány állandó hazai és nemzetközi össztűzben állja a sarat, védi Európa és Magyarország határait az idecsődített betolakodóktól, vívja soha véget nem érő harcát a brüsszeli bürokratákkal, közben országszerte tanuszodákat, tornatermeket és még sok minden mást épít, miközben a balos brigád az MSZP-től, DK-tól az LMP-n, Együttön át a Momentumig osztja-szorozza a jövő évi választáson remélt parlamenti helyeket. A Jobbik pedig ebül szerzett plakáthelyeken gyalázkodó lózungokkal árasztja el az országot, hülyének nézve a magyarokat.

A szerző nyugalmazott ügyvéd

Magyar Idők nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!