2018-01-10

Ennyire szánalmas rablási kísérletet még biztos nem láttál

Oszd meg másokkal is!

Egyből a pokolban, majd a rácsok mögött találta magát az a férfi, aki fegyverrel akart kirabolni egy üzletet, azonban az nagyon nem ment neki.

Őrült sebességgel terjed a neten az a felvétel, amelyen látni, hogy egy férfi bemegy az egyik amerikai boltba, hogy azt fegyverével kirabolja. A kapucnis rabló nem sokat teketóriázik, a pultot megkerülve a pénztár felé veszi az irányt. Mikor a tulajdonos és az üzletben tartózkodó nő ezt észreveszi, inkább kimegy a boltból és rázárja a tolvajra az ajtót.

Ezután pedig következik a teljes összeomlás, a megsemmisülés pillanata. Először a düh: a rabló azt mondogatja magában, hogy most börtönbe kell mennie, ami azért nem tetszik neki annyira, ezért rálő a zárra, azonban az nem nyílik ki. Ezután nekifutásból akarja az ajtót kinyitni, ez sem sikerül neki.

A videó legmélyebb pontja, mikor a kezeit összetéve könyörög a bolt tulajdonosának, hogy neki nincs semmije, ezért kellett rabolnia, és engedjék ki. Szerencsére a szánalmas mentegetőzés nem hatotta meg a tulajdonost, aki csak a fegyveres rendőröknek volt hajlandó kinyitni a bolt ajtaját, akik egyből a földre is parancsolták a pancser rablót.

Azt nem tudni, végül mennyi időre kell börtönbe vonulnia a férfinak, de sejteni lehet, hogy nem ússza meg egy ejnye-bejnyével.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...


888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!