2016-12-21

(Döbbenetes Videó!) Megpuszilja hétéves lányát, majd a halálba küldi Allah nevében

Oszd meg másokkal is!

Videón is megörökítették azt a pillanatot, amikor dzsihadista szülők utoljára megpuszilják hétéves lányukat, nem sokkal azelőtt, hogy gyerekük besétált egy damaszkuszi rendőrőrsre, és felrobbantotta magát.

A drámai videót a Daily Mail tette közzé, a videón hallatszik, ahogyan az apa oktatja két kislányát arról, hogyan kell öngyilkos merényletet végrehajtani. Egyikük kilenc-, másikuk is csupán hétéves. A „lecke után” egy burkába öltözött nő, vélhetően az anyjuk, átöleli és megpuszilja őket – írja az mno.

A felvételen ezután az látható, hogy a kislányok ezután „Allah Akbar” felkiáltással felállnak, és kabátjukban, kötött sapkában elhagyják a szobát. A hétéves kislány volt az, aki végrehajtotta a szörnyű tettet. Ő maga belehalt a robbanásba, három rendőr pedig megsérült.

Az eset még december 16-án történt, és szír újságírók most kutatták fel, kik állhattak a robbantás mögött. Egy másik videóból a gyerekek neve is kiderül, egyikük Islam, másikuk Fatima. Ugyanezen a felvételen az is hallható, hogy a háttérből valaki megkérdezi az anyát, hogy miért küldi dzsihádba a lányait, hiszen olyan fiatalok. Az asszony erre azt válaszolja, hogy senki sem elég fiatal a dzsihádhoz, minden muszlimnak kötelessége részt venni a szent harcban. Az apa ezután megkérdezi a lányát, hogy „mit fog ma tenni?”, mire a gyerek azt válaszolja: egy öngyilkos merényletet fogok végrehajtani Damaszkuszban.

De nem fogsz félni, ugye? Mert a mennybe mész utána”

– nyugtatja a gyereket a férfi.

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy pontosan melyik iszlamista csoport áll a merénylet mögött. Damaszkuszban viszonylag ritkák az öngyilkos merényletek. Csak annyi derült ki, hogy a kislány bement az őrsre, és azt kérte, hadd használhassa a mosdót. Ezután aktiválta a rá erősített robbanószerkezetet.

Pesti Srácok nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!