2017-08-07

‘Megb***om a kecskédet!’ – Egy buszsofőr hétköznapjai az iszlamizálódó Dániában

Oszd meg másokkal is!

Nyugat-Európa rohamtempóban alakul át az iszlám világból történő tömeges bevándorlás hatására. Ez az átalakulás érinti a közterületeken tapasztalható agresszió szintjét is. Egy dán buszsofőr mesél a ‘migránsokkal’ történt találkozásairól az utakon. Van köze az iszlámhoz.

A 10news.one cikke nyomán

Közel-Kelet a dán utakon

Dániában egyre több probléma van a gondatlanul közlekedő közel-keleti hátterű járművezetőkkel. Egy buszsofőr így mesélte el a migránsokkal történt találkozásait a baloldali Politiken című lapban:
„A fazon éppen a világ legnagyobb ipszilon-fordulását hajtja végre, és majdnem belém ütközik. Felvesszük a szemkontaktust és én megrázom a fejem. Valamit kiüvölt a nyitott ablakon. Először nem tudom kivenni a szavakat, majd végül meghallom:
„Meg fogom ba**ni anyádat!”
Pár nap múlva motorral mentem hazafele a munkából, amikor egy fekete autó majdnem elütött. A sofőr a mobilján beszélt vezetés közben, én pedig adtam neki egy jó tanácsot: ’A vezetésre figyelj, ne a telefonodra!’ Mire ő:
„Megjegyeztelek!”
Kicsúszik a számon, hogy „idióta!” és elhajtok. Az első piros lámpánál a fazon rohan felém ökölbe szorított kézzel. Egyéb fenyegetések mellett ezt üvölti:
„Megba**om a kutyádat, megba**om a kecskédet!”

Van köze az iszlámhoz

Nicolai Sennels dán pszichológus és politikai elemző írja egy cikkében:
“Arra a következtetésre jutottam, hogy az iszlám és a muzulmán kultúra olyan pszichológiai mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek ártanak az emberek fejlődésének és a bűnözői magatartást erősítik. Persze tisztában vagyok azzal, hogy a muzulmánok különbözőek, és hogy nem minden muszlim követi a Korán erőszakos és perverz üzenetét és prófétájuk hasonlóan kínos példáját. De mint minden más vallásnak, az iszlámnak is hatása van a követőire és arra a kultúrára, amelyben élnek.”

‘Sz3x’ állatokkal az iszlám világban

Az állatokkal történő ‘sz3x’ gyakori olyan iszlám országokban, mint például Pakisztán. A jelek szerint Pakisztán világelső az olyan Google kulcsszavakra történő keresésben, mint „teve sz3x”, „szamár sz3x”, „kutya sz3x” és az ehhez hasonló perverziók. Bárki kipróbálhatja a Google Trends keresést!
“Megba**om a kecskédet!”
Az állatokkal folytatott “szex” az iszlám világban Sennels szerint az iszlám nőkkel kapcsolatos nézeteinek pszichológiai következménye:  “Mivel a (muszlim) férfiak azt mondják, hogy a nők alsóbbrendűek és mivel  nagymértékben elkülönülve élnek a nőktől, mindez azt okozhatja, hogy a  szexuális vágy más utat talál arra, hogy felszabadítsa magát, és hogy az ezt kísérő gondolatok más, alternatív vágytárgyak felé irányulnak.” 
A nyugati katonák, akik éjjellátó készülékkel keresik az ellenséget, Irakban rendszeresen látnak olyan férfiakat, akik szamarakkal „szeretkeznek”.
Nem ritka, hogy terroristákat üldöző nyugati katonák Irakban vagy Afganisztánban véletlenül filmre is veszik, ahogy a helyiek sz3xuális aktust folytatnak állatokkal, mint például kecskékkel és szamarakkal:
(Figyelmeztetés: bár a videó homályos, megtekintése nem ajánlott munkahelyen illetve 18 év alattiak számára.)

Irán korábbi legfőbb vallási vezetője, Khomeini Ayatollah szabályozta a háziasított állatokkal (pl. tehenek, tevék, birkák stb.) történő ‘sz3xet’ Tahrirolvasyleh című vallási iratában.
Érdemes tudni, hogy milyen dolgokat tanít követőinek egy olyan általános tiszteletnek örvendő iszlám tanító, mint Khomeini. Íme néhány részlet Khomeini iszlám jogról szóló összegyűjtött kommentárjaiból, amelyet The Little Green Book néven adtak ki angolul. Valószínűleg a muszlimok nem nagyon szeretnék, hogy ezt megtudjuk az iszlámról:
 The Little Green Book - Khomeini Ayatollah 
A The Little Green Book részben Khomeini  Tahrir al-Wasilah c. művében kiadott írásokat tartalmazza.
["Tahrirolvasyleh", fourth edition, Qom, Iran, 1990]
„A lovak, öszvérek és szamarak húsa nem ajánlott. Szigorúan tiltott (a húsuk), amennyiben az állattal szodómiát folytatott egy férfi akkor, amikor az állat még életben volt. Ilyen esetben az állatot ki kell vinni a városból és ott kell eladni.” 
(...)
„Ha valaki szodómiát követ el egy tehénnel, birkával vagy tevével, akkor az állatok vizelete és bélsara tisztátalanná válik, és ezután már a tejét sem szabad elfogyasztani. Az állatot ezt követően meg kell ölni amint lehet és el kell égetni, és a szodómiát elkövető fizesse ki az állat árát a tulajdonosának.”
xxxx
A fenti cikkben olvashatóhoz hasonló “negyedik típusú találkozások”:

Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl