2016-03-17

Török bevándorlók boksz klubja: “Eljövünk az országodba és elvesszük ami kell!”

Oszd meg másokkal is!

Főleg török bevándorlókból verbuválódott Osman Germania boksz klub nevű csoportosulást tartják az egyik legveszélyesebb társaságnak ma Németországban. A klub napról-napra erősödik és új tagokkal bővül, már Németországon kívül, más országokban is megalakult. Szakértők a Pokol Angyalai motoros bandához hasonlítják őket, de sokkal veszélyesebbnek tartják, mint az említett motoros bandát.

“Eljövünk az országodba és elvesszük ami kell! Átvesszük a hatalmat Németországban!” Ilyen és ehhez hasonló jelmondatokkal toborozza tagjait a főleg harcedzett muszlim férfiakból álló “egyesület”.

Tulajdonképpen egy harcos muszlim férfiakból álló csoportról van szó, akik napi szinten küzdősportolnak és képzik magukat. Céljuk, ahogyan a szlogenjeik is mondják, a hatalom megszerzése az európai országokban Allah és az iszlám nevében, elsősorban Németországban.

A propaganda videóikban (videóklippjeikben) erőszak is gyakran megjelenik, fegyvereket tartanak a kamerába, vagy egy csatatéri jeleneteben, ” az utolsó csepp vérünkig harcolunk”, – mondja egy hang. Azt nem tudni, csak sejteni kik ellen folyik a harcuk.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A német titkosszolgálat kiemelten figyel őket és tevékenységüket, de egyelőre semmit sem tesznek ellenük. Talán arra várnak míg késő lesz.

További részletek..

Napi Migráns

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!