2019-01-10

​Soros szatócsboltja vagy nemzetek Európája

Oszd meg másokkal is!

NEM MINDEGY! … Az úgy kezdődött, hogy visszaütöttünk. Nem kicsit, hanem nagyot. Nem idegen segítséggel, hanem demokratikus választáson ütöttünk vissza azért, amit a liberálbolsi garnitúrától elszenvedtünk az elmúlt évtizedekben. Már 2010-ben, a választási eredmény kihirdetésével egy időben megkezdték az őrjöngést. Akkor az EU-ban Barosso a Bizottság maoista múltjára büszke portugál elnöke, a Gyurcsány-Bajnai kormánynak mindent elnézett, míg az Orbán-kormány idején ragaszkodott hozzá, hogy Magyarország azonnal teljesítse az EU-s elvárásokat.

Akkor a Jobbik mostani mentora, a magyarokat szolgalelkű nemzet tagjainak és gondolkodásképtelen robotoknak nevező Heller Ágnes, Lukácsnak az 1919-es tanácsköztársasági terror elszánt képviselőjének, a Vörös Hadsereg politikai biztosának, a többszörös gyilkosnak a csodálója és tanítványa, műbalhét szervezhetett az EU-ban a sajtó minden megvásárolt újságírójának támogatásával.

Ezután 2014-ben Soros civil szervezetei, majd 2018-ban Soros személyesen lépett fel ellenünk… A harmadik pofon óta a sorosisták képtelenek megemészteni, hogy Magyarország megint nemet mondott az általuk erőltetett népnyúzásra, a neoliberális diktatúrára és a migránsok betelepítésére, amely szándékok egymást feltételezik.

A 2018-as év végi fetrengésbe fordult fellépésükkel nagyon lejáratták magukat a résztvevők. Hogyhogy nem kérdezi meg se Vadait, se Kunhalmit, se Bangónét például Krug Emília az ATV-ben, se a taknyos Varnyút, se Hadházyt Bolgár a Klubrádióban, hogy ezt most így, hogy? Persze azt sem értem, miért nem fizettetjük meg velük a mentők indokolatlan kihívását?
A 2019. január 5-én mérsékelt létszámú, ám annál nagyobb pofájú tüntetéskor kiderült, hogy még sincs meg az egyetértés és máris az a hír járja, hogy ezért 7-én összeült a Soros agytröszt. Elemeznek. Kérdem, mit? Hát azt, hogyan tudnának az utcára kivezényeltek áldozattá válni. Miért? Hogy a közvélemény melléjük álljon, mert 2006. október 23-án a magyarok véresre verésekor nyerte meg a Fidesz a 2010-es választást. Akkor az EU-demokraták félrenéztek, most viszont nem fognak, ezért tehát egyre erőszakosabb provokációkat terveznek.

Magyar érdek? Lári-fári – mondta Fletó, a szemkilövető, a Jobbikkal egy gyékényen!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az európai választások hamar itt vannak, most kell a kitartás a kétharmados nemzeti keresztény táborban, most legyen tízszer, százszor erősebb az elszántságunk, mint amilyen elszántságot a Soros-erők tanúsítanak. Feltéve, hogy nem akarjuk Soros szatócsboltjává tenni Európát.

Magyar Fórum

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...